WORLD SERVANTS INFO AVOND

De zomerprojecten van 2023 zijn achter de rug. De verschillende deelnemers uit Woerden zijn thuisgekomen met veel ervaringen en verhalen. En mooi is zeker dat de scholen er staan in de verschillende projectlanden. Voorzichtig kijken we ook alweer vooruit naar de zomer van 2024. Dan zijn er weer verschillende projecten om aan mee te doen, zowel in Nederland als in het buitenland. Als Stuurgroep World Servants Woerden houden we op woensdag 20 september een info-avond in de Opstandingskerk. Aanvang 19:30 uur. Als jij interesse hebt om mee te gaan in 2024 kom dan zeker naar deze avond toe. Wij vertellen je graag over onze ervaringen en over de mogelijkheden. Kijk gerust alvast op de website worldservants.nl. Aanmelden voor de info-avond vinden wij fijn zodat we weten of en wie we kunnen verwachten. Aanmelden kan bij dsgertjanrobbemond@pknwoerden.nl of mariellebv@ziggo.nl.

Waar zien we jou deze week?