ZIN-dienst 17 september 2023 – Klaar voor de start

Na de gezellige seizoensafsluiting van afgelopen juni is het weer tijd voor de start van het nieuwe ZIN-seizoen! We zijn er even tussenuit geweest om te genieten van onze vakanties, maar we staan er weer helemaal klaar voor! Jij ook?

De volgende ZIN-dienst is de aftrap van ons seizoen en zal gaan over het thema ‘Klaar voor de start’. Tijdens deze dienst zal Martine van der Herberg met ons nadenken over de vraag ‘Zijn wij nu klaar voor de start?’ Aan het begin van het nieuwe schooljaar of sportseizoen vraag je het jezelf misschien weleens af. Een mooie gelegenheid om daar eens over na te denken. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Testify en de presentatie ligt voor de laatste keer in handen van ons presentatieduo Michel en Lysanne. Helaas neemt Michel afscheid als ZIN-commissielid en daarom ook als presentator.

Wil jij Michel nog een keer als presentator in actie zien? Dan ben je van harte welkom! De ZIN-dienst zal weer om 10:30 in de Kruiskerk plaatsvinden. Je kan de dienst ook via de livestream volgen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/livestream. Ook dit seizoen is het weer mogelijk om ook online gebedspunten in te dienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd InstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden

Waar zien we jou deze week?