Twintigers Woerden 24 september

De volgende Twintigers Woerden avond is op 24 september om 18:30 uur in de Kruiskerk (zaal 3)

We beginnen de avond met het eten van een heerlijke dominos pizza. Daarna staan we stil bij het thema van deze avond: heeft God een plan voor je leven? Ter voorbereiding kun je aflevering 69 luisteren van Dit is de Bijbel.
Na het thema staan we stil bij het vervolg van Twintigers Woerden in de komende maanden, gezien het vertrek van Michel als pionier.

Ter afsluiting vind ik het leuk als iedereen zijn of haar favoriete spelletje meeneemt. Zo kunnen we de avond afsluiten met een spelletje, goed gesprek, borrel en meer!

​Ben je erbij? Laat dan even weten welke pizza (Margaritha, Hawaii, Perfect Pepperoni, Shoarma, Vegan Veggi, Caprese of Four Cheese) je wilt hebben. Achteraf stuur ik je dan een tikkie (kosten zijn 10 euro).

Heb je vragen over de avond? Laat het gerust weten. Stuur een appje  of mailtje naar Michel (info@twintigerswoerden.nl).

24 september, 18:30u @ Kruiskerk
Let op: we zitten dit keer niet in de kerkzaal achterin, maar zaal 3.

Podcast luisteren?

Wil je je optimaal voorbereiden op de avond. Luister dan alvast naar de volgende podcast:

Waar gaat het thema over?

Heeft God een plan met je leven? Het is de meest gestelde vraag van luisteraars van deze podcast. Zo ook Willemijn, zij schrijft: we leren dat God zich bezig houdt met individuele mensen, dat God ons gebed ook wil horen, maar is dat wel zo? Want in de Bijbel is alles gericht op het heil van zijn volk en het verspreiden van zijn koninkrijk. Welke Bijbelse grond hebben we om ook te mogen bidden voor onze eigen dagelijkse zorgen zoals onze baan, het vinden van een huis of financiële problemen? Houdt God zich wel bezig met persoonlijke individuele vragen en wensen? 

Waar zien we jou deze week?