Afscheidswoorden Michel

Voor alles is een tijd. En zo ook het stoppen als jeugdwerker. Afgelopen ZIN-dienst werd ik enorm verrast door een mooi afscheid. Met veel dankbaarheid denk ik terug aan de mooie woorden, liederen, quiz, cadeaus, het gezamenlijke afscheidscadeau en het foodfestival. Via deze weg wil ik iedereen daarvoor heel erg bedanken!

Het was een mooie markering waarin ik na 10 jaar het jeugdwerk mag gaan loslaten. Dat doe ik met veel vertrouwen, want we hebben met elkaar gebouwd aan goedlopend jeugdwerk. Te veel mooie dingen om op te noemen: het opzetten van de clans, de leuke (start)events, de ZIN-diensten, Twintigers Woerden, Pizza & Passion, Paaswake XL, KerstChallenge, alle socials, een vernieuwde website, inhoudelijke leerlijnen, PKN-jeugdkamp, van PJO naar JongWoerden DB, interkerkelijk jeugdwerk, onderzoeken zoals Leren Geloven, leidersweekend, inspiratieavonden, Sirkelslag, investeren in jonge leiders, specials en meer. Echt een teamprestatie! Daarvoor wil ik iedereen bedanken waarmee ik heb mogen samenwerken. Wat een inzet, energie, gezelligheid en liefde voor God.

Grote dank voor alle jeugdleiders, jeugdouderlingen, jonge leiders, vrijwilligers en natuurlijk de jongeren zelf! Voor alles is een tijd … De afgelopen 10 jaar was voor mij een heel bijzondere tijd die ik nooit zal vergeten. Veel dierbare herinneringen die ik bij me draag. Dank voor alles en we zien elkaar vast op z’n tijd weer ergens.

Michel Koekkoek

Ook vanaf deze plek willen we Michel nog eens hartelijk bedanken voor alles wat hij voor ons betekent en gedaan heeft!

Jong Woerden gaat nu op zoek naar een nieuwe jeugdwerker, maar ondertussen ligt het jeugdwerk zeker niet stil. Alle vrijwilligers blijven zich inzetten zodat kinderen en jongeren kunnen groeien in hun relatie met God en met elkaar 🌱

Waar zien we jou deze week?