ZIN-dienst 15 oktober 2023 – Klaar met de kerk?!?

De afgelopen ZIN-dienst stond het thema ‘Klaar voor de start’ centraal. Tijdens deze dienst heeft Martine van der Herberg met ons gekeken naar de vraag ‘Zijn wij nu klaar voor de start?’ Geloven is net als topsporter zijn, je zal af en toe wat moeten opgeven om dat ultieme doel te bereiken. God wil dat we ons focussen op de finish! Maar zijn wij er fit genoeg voor? En wat doen wij met het mooie nieuws? Verspreiden wij het verder of houden we het voor onszelf? Misschien leuk om het daar nog eens met elkaar over te hebben!

In oktober gaan we weer gewoon door naar de volgende ZIN-dienst met het thema ‘Klaar met de kerk?!?’. Gert-Jan Robbemond zal met ons de vraag ‘Heb je de kerk nodig om te geloven?’ bespreken. Je kan soms met tegenzin in de kerk zitten, maar ben je dan gelijk klaar met de kerk? Wat houdt de kerk allemaal in? En is dat meer dan alleen de kerkdienst? Dit en meer zal besproken worden in de volgende ZIN-dienst. De muzikale touch zal verzorgd worden door Delise en de presentatie tijdens deze dienst ligt in handen van Ivo en Lysanne.

Ben jij ook nog niet klaar met de kerk? Kom dan naar de ZIN-dienst! Om 10:30 zal deze weer van start gaan in de Kruiskerk. Je kan de dienst eventueel ook via de livestream volgen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/livestream. Natuurlijk is het weer mogelijk om ook online gebedspunten in te dienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd Instagram en de site van Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Insta: @zinwoerden

Waar zien we jou deze week?