ZIN-dienst 19 november

In de ZIN-dienst van oktober stonden we met elkaar stil bij het thema ‘Klaar met de kerk?!?’. Gert-Jan Robbemond keek met ons naar de vraag ‘Heb je de kerk nodig om te geloven?’. Geloven doe je niet alleen in de kerk, want het is iets heel persoonlijks. Maar dit betekent niet dat je het alleen hoeft te doen. Juist in moeilijke tijden is het mooi als je de last en de vragen die je hebt kan delen met andere gelovigen. Daar is de kerk de ideale plek voor. Misschien is daarom een betere vraag: Ben jij klaar voor de kerk?

De volgende ZIN-dienst is in samenwerking met Twintigers Woerden vormgegeven. In de dienst zullen we nadenken over het thema ‘Aanbidding’. Rushil Changoer zal hierbij spreken over de vraag ‘Hoe bouw je aan je relatie met God? En hoe helpt aanbidding daarbij?’. Maar wat houdt aanbidding precies in? En is aanbidding noodzakelijk in ons geloof? Dit en meer zal langskomen. Tijdens de dienst zal ook door middel van muziek aanbidding centraal staan. Onder begeleiding van Jaclyn Worship zal er extra veel gezongen worden. Laura en Lysanne zullen de presentatie op zich nemen en na de dienst is er een Q&A met Rushil over het thema. Een mooie mogelijkheid om al je vragen te stellen!

Om 10:30 zal de ZIN-dienst van start gaan in de Kruiskerk. Je kan de dienst ook via de livestream volgen. Ga daarvoor naar jongwoerden.nl/livestream. Natuurlijk is het weer mogelijk om ook online gebedspunten in te dienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd Instagram en de site van Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Insta: @zinwoerden

Waar zien we jou deze week?