ZIN-Kerstnachtdienst 24 december

De afgelopen ZIN-dienst stond in het teken van ‘Aanbidding’. In deze dienst stond Rushil Changoer stil bij de vragen ‘Hoe bouw je aan je relatie met God? En hoe helpt aanbidding daarbij?’ Door aanbidding kun je God zoeken en ontmoeten. Aanbidding kan dus zeker helpen bij het bouwen aan je relatie met God. Daarom is het belangrijk om zelfs in moeilijke tijden God te aanbidden. Je mag God altijd aanroepen, hij luistert!

ZIN-Kerstnachtdienst

In december is het alweer tijd voor de ZIN-Kerstnachtdienst. Het thema van de dienst is ‘Klaar voor kerst?’. Gertjan Robbemond zal daarom met ons nadenken over de vraag ‘Wanneer ben je klaar voor Kerst? Kerst is elk jaar weer een geweldig mooi feest, maar hoe bereid je je hierop voor? Hoe zorg je ervoor dat je klaar staat voor Kerst? Deze vragen zullen naast het eeuwenoude kerstverhaal centraal staan in deze dienst. Alive zal de muziek verzorgen tijdens de dienst en de presentatie ligt in handen van Laura en Ivo.

Om 21:30 zal de ZIN-kerstnachtdienst van start gaan in de Kruiskerk. De dienst is ook weer via de livestream te volgen. Ga daarvoor naar jongwoerden.nl/livestream. Voor de dienst kun je online gebedspunten indienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd Instagram en de site van Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Insta: @zinwoerden

Waar zien we jou deze week?