Tienerkerk 11 februari: Appgroepen ISG

Jullie zitten waarschijnlijk allemaal in verschillende Whatsapp-groepen, niet alleen van de Tienerkerk, maar ook van school, met vrienden, van de sportvereniging etc. etc. Dat is natuurlijk superhandig en je blijft gemakkelijk op de hoogte van alles wat er speelt in de klas, hoe laat je moet verzamelen voor die belangrijke uitwedstrijd etc. Maar in de appgroepen kom je niet alleen leuke dingen tegen, je kunt ook te maken krijgen met pesterijen, waar je al dan niet slachtoffer van bent, of er worden filmpjes gedeeld , die je liever niet had gezien! Wat deel je van je whatsapp gesprekken met je ouders, of met een jeugdleider?

Jij komt toch ook naar het Arendsnest op zondag 11 februari? Wij hopen weer op een grote opkomst, net als de afgelopen keren!

Collecte voor Stichting Good Bears

De stichting heeft als doel het schenken van Goodbears (troostberen) aan kinderen (jong en oud) die liefde, troost en geborgenheid nodig hebben nadat ze iets naars hebben meegemaakt. De Goodbears worden uitgedeeld in b.v. ziekenhuizen, crisiscentra en zorginstellingen. Oók rijden de goodbears mee op politie-, brandweer- en andere hulpverleningsvoertuigen.

Praktische info

We zien jullie graag zondag 11 februari, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal wee aanwezig zullen zijn.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 11 februari allemaal!

Wendy & Patrick

Waar zien we jou deze week?