ZIN dienst 28 februari: Zwart-wit of kleurrijk?

De ZIN-dienst van januari stond in het teken van ‘STILstaan’. Joost Schelling dacht met ons na over de vraag ‘Wat is het belang van stilstaan voor jezelf en je geloof?’. Stilstaan lijkt iets passiefs, maar is een bewuste keuze en vergt ook wat oefening! Stilte zoeken kan heel confronterend of beangstigend zijn, maar heeft zeker voordelen. Je kan stil worden voor jezelf, of om even los te komen van de zorgen van de wereld en deze bij God leggen, maar ook om dichter bij de andere te komen. Stilstaan bij jezelf, is namelijk vaak ook stilstaan bij de ander! Het is daarom echt zo gek nog niet om eens een paar minuten per dag stil te staan.

Nadat vorig jaar de ZIN-dienst met dit thema niet doorging, staat voor komende februari de herkansing op de planning! In de ZIN-dienst van 18 februari zal Mikkie van der Mik met ons een open gesprek voeren over het thema ‘LHBTQIA+’. De vraag die centraal zal staan is: ‘Is het Zwart-wit, of kleurrijk?’. Een thema waar veel over gezegd kan worden, maar waar naar elkaar luisteren minstens zo belangrijk is. De presentatie zal in handen zijn van Anouk en Lysanne! De muziek tijdens de dienst wordt verzorgd door het Gospelkoor Rejoice Vleuten – De Meer. Het eerste gospelkoor dat optreedt tijdens een ZIN-dienst! 

Ook benieuwd naar wat deze ZIN-dienst gaat brengen? De dienst begint om 10:30 in de Kruiskerk en is via de livestream te volgen. Ga daarvoor naar jongwoerden.nl/livestream. Voor en tijdens de dienst kan je online gebedspunten indienen! Ga daarvoor naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd Instagram en de site van Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN

Insta: @zinwoerden

Waar zien we jou deze week?