KrottenNacht

Durf jij de uitdaging aan: slapen in een zelf gemaakt krotje en geld ophalen voor inloophuis 't Centrum?

Voor wie

Jongeren van groep 8 t/m klas 4

Wanneer

1 juli 2022 18:30 uur t/m 2 juli 09:00 uur

Waar

Opstandingskerk Woerden

Contact

Erik van Dam, Henk Mostert, Michel Koekkoek, Patrick van der Veen & Rick Zondervan

Nacht Zonder Dak in een nieuw lokaal jasje

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juli organiseren we een vertrouwd event in een nieuw jasje: KrottenNachtWellicht kennen jullie al van eerdere edities de “Nacht-zonder-dak”, waarin jongeren uit groep 8 t/m klas 4 van de middelbare school zelf een krot gaan bouwen om daar een nacht in te slapen en daarmee geld ophalen voor een goed doel? We gaan dit ook dit jaar weer doen, maar dan voor een heel goed doel dichter bij huis, namelijk: Inloophuis ’t Centrum en vandaar ook voor deze editie een andere naam!

Wat gaan we doen?

Je bent vrijdag 1 juli tussen 18:00 en 18:30 uur (nadat jullie thuis hebben gegeten) van harte welkom. Met jullie zelf verzamelde bouwmaterialen, zoals karton, pallets en allerlei ander materiaal maak je een “mooie” krot. Dat doen we bij de Opstandingskerk, daar komt dit jaar onze “krottenwijk”!

Je hebt de tijd tot ca. 20:30 om je krot te bouwen. Dan zijn ook je ouders, opa’s/oma’s, oom’s/tante’s, buren, vrienden en kennissen van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen kopen met wat lekkers daarbij. De opbrengst van deze versnaperingen komt eveneens ten goede aan Inloophuis ’t Centrum. Deze gasten mogen ook stemmen voor het Rotstekrot”, waar we een leuke prijs aan vastknopen. De uitslag wordt rond 21:30 uur bekend gemaakt.

’s Avonds hebben we een leuk programma, met onder andere een bezoek aan het Inloophuis, waar Johan Tamerus e.e.a. zal vertellen over het werk dat zij doen. En wie weet is er nog wel een ervaringsdeskundige die wat komt vertellen…

Ook is er nog ruimte om samen een spelletje te spelen voordat we de nacht door gaan brengen in onze eigen krotten. ’s Ochtends sluiten we het event af met een ontbijt, zodat jullie rond 9:00 á 9:30 uur weer klaar zijn om naar huis te gaan.

Sponsorformulier

Er is veel geld nodig voor het goede doel, dus laat je sponsoren door iedereen die je kent. Daarvoor is een speciaal sponsorformulier, te downloaden via de volgende button:

Wil je meedoen, geef je dan ook op via deze link. We hopen dat jullie allemaal massaal komen om met ons mee te doen!

Meer info via: Erik van Dam, Henk Mostert, Michel Koekkoek, Patrick van der Veen & Rick Zondervan

De KrottenNacht is een initiatief van de Jeugdraad (Oost-Centrum), het jeugdwerk van de Rehobothkerk en JongWoerden (jeugdwerk Hervormd-Gereformeerd).