Storyroom

Voor wie

Wanneer

Waar

Contact

De Bijbel ervaren met een VR-bril?

Doe dan mee met onze storyrooms! Een storyroom is een virtual reality experience waarbij je deel bent van een Bijbelverhaal en voor dilemma’s en levensvragen komt te staan, alleen en als groep. 

Je kunt meedoen in één van de storyrooms op 22 november t/m 24 november 2019

Als JongWoerden halen we de Storyrooms naar Woerden. Het hele weekend kun je in Het Baken meedoen. Je moet je hiervoor wel even als groep inschrijven. Op deze pagina meer informatie.

 

Aanmelden?

Dat kan als groep van 10-12 personen. Behoor je als groep tot het jeugdwerk van de Protestantse kerk in Woerden? Dan kun je je aanmelden bij Mirjam en Michel (storyrooms@jongwoerden.nl). Andere groepen kunnen zich aanmelden bij Marian (marian@youngholy.nl).

Vragen?

Neem dan contact met ons op via storyrooms@jongwoerden.nl.

Veelgestelde vragen

Storyrooms is een innovatief product van Young & Holy waarbij jongeren niet een verhaal horen, maar beleven. Ze maken actief deel uit van het verhaal doordat ze allemaal een rol krijgen toegewezen. Door opdrachten en aanwijzingen reageren de jongeren op wat er gebeurt waarbij ze niet om de relevantie heen kunnen. Dat betekent dat de deelnemers voor onverwachte dilemma’s komen te staan die emoties losmaken, ze laat reflecteren en ze voor levensvragen zet.

Storyrooms ontsluit een ‘oud’ verhaal en biedt een leerervaring op locatie zoals de succesvolle escaperooms. Bij de keuze van het verhaal is gelet op de relevantie voor jongeren. De dilemma’s en vragen waarmee mensen toen worstelden komen overeen met die jonge mensen vandaag de dag ook hebben.

De Storyroom is toegankelijk voor jongeren van allerlei achtergronden vanaf 14 jaar.

De Storyroom beleef je met maximaal 12 jongeren tegelijk.

Voor de jeugdleider is er speciale videoverbinding om te volgen wat er in de Storyroom gebeurt. Er kunnen maximaal twee leiders per 12 jongeren meekijken. Jeugdleiders ontvangen ook les die als follow up gedaan kan worden met de jongeren. Dit is niet noodzakelijk, maar biedt verdieping.

Deelname is per jongere á € 12,50.
Minimaal 10 jongeren per ronde.