Welkom bij kinderkoor “The Burning Candles”

“The Burning Candles”is een enthousiast kinderkoor in Woerden met zo’n 25 leden. We zijn op maandag 28 augustus het jaar gestart in het kerkelijk centrum “Het Baken”, Beneluxlaan 3 bij de Steinhagenseweg.

We repeteren op maandagavond van 19.00-19.45 uur en zingen mooie en vrolijke christelijke liederen. We houden gewoon van zingen en met deze prachtige liederen mogen we God eren. Vanaf 9 jaar krijgen de kinderen om de week na de koorrepetitie een kwartier lang extra uitdaging met zang op een hoger niveau. Hier genieten de oudere kinderen erg van!

Graag laten we de mensen horen hoe ons koor klinkt. Dit seizoen zijn we uitgenodigd te zingen  bij kaarsjesavond in de Petruskerk en mogen we zingen in een eredienst in de Opstandingskerk in Woerden en in de kerk in Woerdense Verlaat.

Het seizoen van het kinderkoor eindigt voor de meivakantie.

Hier vind je  informatie en foto’s van ons kinderkoor en de data waarop we repeteren. Informatie is ook te verkrijgen bij onze dirigente Yvonne Bastmeijer (417115)

Waar zien we jou deze week?