Doe jij mee met Sirkelslag Young?

Dé online wedstrijd voor tieners

Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 7 februari vanaf 19.00 uur kun je meedoen met Sirkelslag YOUNG: een online wedstrijd voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar) waarbij je speelt tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten. Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen. We spelen het spel in Het Baken, aan de Beneluxlaan.

Het thema van Sirkelslag YOUNG is Kom in beweging en gaat over het verhaal van Jona. Met de hulp van anderen (bijvoorbeeld de zeelieden) komt Jona in beweging en trekt hij naar Nineve. Daar komen de mensen ook in beweging. Als deelnemer aan het spel maak je ook kennis met Jong in Actie, een diaconaal project waarbij jongeren gaan helpen om mensen in Nederland een nieuwe kans te geven.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk donderdag 30 januari aan via dit formulier. Of neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

Waar zien we jou deze week?