Leidersweekend voor het jeugdwerk

Hoe maak je als leider het verschil in het leven van een kind of tiener? Dit is het onderwerp van een spetterend leidersweekend dat wij als JongWoerden organiseren voor iedereen die een leidende rol heeft in ons jeugdwerk. Om onze leiders te motiveren en te inspireren en om iedereen die nu misschien nog aarzelt, te motiveren om met ons mee te doen! De leiders in het jeugdwerk zijn een enorm belangrijke spil tussen de kerk en de jongeren.

Het weekend is op 13 en 14 november in de Kruiskerk. Op zaterdag om 09:30 uur is de inloop met koffie en thee. Van 10:00 tot 12:00 uur volgt het ochtendprogramma De vijf gewoontes (over impact hebben op kinderen en jongeren) onder leiding van Jonathan Pellegrom (Youth for Christ). Vanaf 12:00 uur biedt het programma onder andere workshops en ontmoeting voor alle jeugdleiding. Op zondag om 10:30 uur sluiten we tijdens de ZIN-dienst het weekend af.

Het ochtendprogramma op zaterdag is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft, van harte welkom! Het middag- en avondprogramma is bedoeld voor iedereen die nu leiding geeft (of wil gaan geven!) aan een van de activiteiten binnen ons jeugdwerk; wil je hieraan meedoen geef je dan snel op! Toegang is gratis, wel is er een collecte voor de kosten bij het ochtendprogramma. We hopen natuurlijk op een hoge opkomst. Zo kunnen we er een hele inspirerende tijd van maken!

Voor meer info zie jongwoerden.nl/leidersweekend. Voor vragen, mail michel.koekkoek@pknwoerden.nl of app 06 83206364.

Waar zien we jou deze week?