Taizé avondgebed zondag 21 januari Bonaventurakerk

Op zondag 21 januari om 18.30 uur vindt er een Taizé viering plaats in de Bonaventurakerk in Woerden. De viering is onderdeel van de week van gebed die deze week zal starten. Tijdens de week van gebed zal gebeden worden voor de kerken in Burkina Faso, waarvan er door de veiligheidscrisis veel gesloten zijn. Ook wordt er gebeden voor eenheid in de wereld, ons eigen land, voor de kerken en onze persoonlijke levens. 

We voelen ons daarnaast verbonden met de ZIN-dienst die Taizé- achtige trekjes zal hebben. Het thema van de dienst zal STILstaan zijn. Ook zullen er Taizé-liederen gezongen worden. Mocht je mee willen doen aan de week van gebed en/of enthousiast geworden zijn tijdens de ZIN-dienst, kom dan naar het avondgebed. Iedere derde zondag van de maand in één van de centrum kerken van Woerden. 

Waar zien we jou deze week?